Rozhovory

 

s blogerem/blogerkou:

 

Lory  nej-filmy-a-herci-sveta.webnode.cz/

 

Jak jsi se dostala k blogování?

Vlastně ani nevím, nikdy jsem to neplánovala, popravdě jsem o blogování asi ani moc nevěděla. Ale potom jsme se jako třída rozhodli založit nový třídní blog a já se o to začala z čista jasna zajímat. A když jsem pak zjistila, jaké to má výhody a co všechno si tam můžu vyzkoušet, řekla jsem si: "Tak proč ne? Za zkoušu nic nedám!" A tak jsem tady. Blogování se věnuju už skoro tři čtvrtě roku a rozhodně toho nelituju!

Jsi spokojená s návštěvností svého blogu?

Zpočátku jsem byla šťastná za jeden koment u článku, potom jsem začala být už trošku náročnější, ale musím uznat, že po první kontrole affs se návštěvnost značně zvýšila a v dnešní době jsem s ní dalo by se říct spokojená :)

Co chystáš do budoucna?

Do budoucna? Už se stalo! No, už delší dobu plánuju přestoupit k blogu.cz, vyzkoušet si to tam a tak. No a když se mi před týdnem webnode zablokovalo a chtělo po mě peníze, tak už jsem neměla na vybranou. Takže do budoucna určitě plánuju rozjet ten nový blog a doufám, že bude ještě úspěšnější než ten před tím nebo aspoň stejně ;)

Píšeš raději články nebo povídky?

Záleží hlavně na tom, jakou mám náladu. To se nedá říct prostě "radši píšu články" Ne, takle se to říct nedá. Opravdu strašně záleží na tom, jaký mám den, někdy se přímo zažeru do povídky a nemůžu přestat psát a jindy se zase tolik zapíšu do článku o mojí oblíbené celebritě nebo líčení deníčku, že to nakonec dopadne stejně. Nedá se to takle říct, ale průměrně bych řekla, že asi radši píšu články.

Jaký blog některé ze svých AFFS máš nejraději?

Tak na tohle se mě neptej :D Ne, já nechci nikomu nadržovat, ale přiznám, že mám pár oblíbenců, z čehož to jsou hlavně lidé, kteří píšou podobným stylem jako já a mají blog o podobných tématech a nebo to jsou zase lidé, kteří píšou úžasné povídky. Přímo ti je nejmenuju, nechci nikomu nadržovat, oni to ti lidé myslím poznají sami :)

 

Lory moc děkuji za spolupráci.

 

Dálší rozhovor bude nejspíše s blogerkou Aničkou.

Pokud máte zájem, abych s Vámi udělala rozhovor, pište na e-mail blogu! ;)

 

Líbí se Vám otázky v rozhovorech? Má jich být víc? Napište Vaše návrhy!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek